Cover Image for Rare Disease GenAI Demo Day
Cover Image for Rare Disease GenAI Demo Day
Avatar for Rare Disease AI Hackathon
186 Going
Get Tickets
Welcome! Please choose your desired ticket type:
About Event

Welcome to the Rare Disease GenAI Demo Day!

Featuring GenAI models for Hypophosphatasia & Ehlers-Danlos Syndrome.

This event is made possible by:

Join us in San Francisco for an event showcasing live Rare Disease GenAI demos:

Over the past several months, we hosted a virtual Rare Disease AI Hackathon that brought together teams from around the world to build GenAI models for:

  1. Hypophosphatasia

  2. Ehlers-Danlos Syndrome

At this event, teams will demo their models and we will continue the discussion on how GenAI will be used in Rare Disease.

You can expect to meet experts in the field, network with like-minded individuals, and help evaluate rare disease models. See you there!

Original Hackathon Link: rarediseaseaihackathon.org


AGENDA

11.00

  • Session: Check in, Social, & Light Snacks. 

  • Duration: 30 min.

11.30

  • Session: Welcome and Introduction.

  • People: Pete, Jessy, Ben and Alex

  • Duration: 15 min.

11.45

  • Session: Get Food

12.00

  • Session: Setting the Stage: Ehlers-Danlos Syndrome, Hypophosphatasia and GenAI.

    • Part 1: Dr. Clair Francomano and Dr. Woody Gandy

    • Part 2: Sue Krug.

  • Duration 50 min.

13.00

13.20 

  • Session: Hackathon Team Demo Sessions # 1

  • People: Hackathon Participants

  • Duration: 40 min.

1. Team Cryptonomic: Navi Arneja, Vishakh

2. Team Halanna: Halanna

3. Team

4. Team

4. Team

14.05

  • Session: AWS Sponsor Talk

  • People: Steven Gin

  • Duration: 15 min.

14.20

  • Session: Program Break

  • Duration: 30 Min.

14.50

15.00

  • Session: Mainstage Demos 

  • People: Hackathon Teams

  • Duration: 60 min.

1. Zebra LLAMA Team:

2. AI4RD Team:

3. Team

4. MIT Team: Tho, Julie, John

16.00

  • Session: Happy Hour

  • Meet the Teams

  • Interact with the Demos.

  • Duration: 2 Hours.

18.00

  • Finish!

Thank you GitHub Team!

Janice, Karissa, Kyle and Lee

Thank you to the MANY volunteers who donated their time to this effort.

Location
88 Colin P Kelly Jr St
San Francisco, CA 94107, USA
GitHub HQ
Avatar for Rare Disease AI Hackathon
186 Going